Aktivno jadranje na različnih pozicijah z različnimi vlogami za dosego skupnega cilja.


Doživite regatno jadranje na maksi jadrnicah!


V naši floti imamo 2 regatni jadrnici maksi razreda:

  • jadrnica CleanSport One; 20m; do 18 oseb
  • jadrnica Veliki Viharnik; 20m; do 18 oseb

Na jadrnici razreda VOR 60 ni prav nobenega prostora za neodločnost, pomanjkljivo komunikacijo, neodzivnost ali druge napake. Sile v jadrih in vrveh so že tolikšne, da uspešno jadranje lahko poteka ob usklajenosti vseh aktivnih članov na krovu. S svojimi sodelavci boste pod vodstvom in budnim nadzorom naših izkušenih jadralcev za en dan postali del posadke regatne lepotice. Vsak posameznik bo prispeval pomembno vlogo za dosego skupnega cilja. Kako uspešni boste kot ekipa sredi širnega morja?

MEET & MATCH |

DVOBOJ DVEH REGATNIH LEGEND


Našo floto bogatita kar dve legendarni jadrnici tipa VOR 60.  Za kateri legendi svetovnega jadranja gre si preberite External link opens in new tab or windowTUKAJ. To nam omogoča, da lahko poleg dnevnega team building jadranja na eni izmed njiju, organiziramo tudi Meet&Match - jadralski dvoboj na morju. To je edinstveno team building doživetje na maksi jadrnicah v tem delu Jadrana!

External link opens in new tab or windowMATCH & RACE VIDEOMATCH & RACE VIDEO

Ure preživete ob osvajanju novih znanj, deljenju bremena s sojadralci, obvladovanju neštetih kosov vrvi jader in opreme, bodo minevale tako hitro, kot milje morja, ki jih bo za svojo krmo tudi ob vašem trudu puščala jadrnica.

Skupaj z vašim kolektivom izkusite drznost in hitrost ter se pustite navdušiti vsej veličini naših 20-metrskih lepotic - 'CleanSport One' in 'Veliki Viharnik'.
Vaš kolektiv bo definitivno na pravi preizkušnji!Cenik team building VOR 60Cenik team building VOR 60
VOR 60 - s skupnimi močmi za dosego cilja

 

Na jadrnici razreda VOR 60 ni prav nobenega prostora za neodločnost, pomanjkljivo komunikacijo, neodzivnost ali druge napake. Sile v jadrih in vrveh so že tolikšne, da uspešno jadranje lahko poteka ob usklajenosti vseh aktivnih članov na krovu. S svojimi sodelavci boste pod vodstvom in budnim nadzorom naših izkušenih jadralcev za en dan postali del posadke takšne lepotice. Vsak posameznik bo prispeval pomembno vlogo za dosego skupnega cilja. Kako uspešni boste kot ekipa sredi širnega morja?
 
Ure preživete ob osvajanju novih znanj, deljenju bremena s sojadralci, obvladovanju neštetih kosov vrvi jader in opreme, bodo minevale tako hitro, kot milje morja, ki jih bo za svojo krmo tudi ob vašem trudu puščala jadrnica.

Skupaj z vašim kolektivom izkusite drznost in hitrost ter se pustite navdušiti vsej veličini naših 20-metrskih lepotic - 'CleanSport One' in 'Veliki Viharnik'. Vaš kolektiv bo definitivno na pravi preizkušnji!

Želim podrobnejšo ponudboŽelim podrobnejšo ponudbo

 

CleanSport One in CleanSport Too