Podjetje CleanSport sestavlja ekipa jadralcev in ljubiteljev jadranja z dolgoletnimi izkušnjami na področju organizacije jadralnih športnih dogodkov, team buildingov, športno rekreativnih dogodkov, jadralskih pokalnih regat in nenazadnje pomembnih mednarodnih jadralnih tekmovanj. V letu 2020 in 2021 smo naredili velik preskok naprej s širjenjem ekipe sodelavcev na področju organizacije, marketinga in vzdrževanja. Vseskozi širimo tudi ekipo mladih jadralcev, ki sodelujejo na naših dogodkih kot del naše posadke.

 

Naš največji ponos sta najnovejši članici, dve jadrnici VOR 60 (CleanSport One in Too - legendarni Veliki Viharnik). 20 metrski regatni lepotici omogočata jadralna doživetja v povsem drugi dimenziji. Z njima se udeležujemo različnih regat v tem delu Jadrana in organiziramo jadralne team buildinge za slovenske in tuje goste.


Na obeh VOR60, prednostno pa na CleanSport One, izvajamo tudi družbeno odgovorni projekt Green Academy – Zelena Akademija. Jadrnica postane »učilnica na prostem« in nudi nenadomestljivo izkušenjsko učenje in osveščanje na področju okoljevarstva. To je projekt namenjen ozaveščanju o odgovornosti posameznika za zmanjšanje vpliva na onesnaževanje slovenskega obalnega pasu in morja. Odziv koprskih, pa tudi drugih osnovnih šol in njihovih učencev je tako pozitiven, da želimo projekt v prihodnje razširiti na celotno Slovenijo. Podrobno predstavitev projekta imate v prilogi dopisa.

 

Naša baza se nahaja v marini Izola in smo najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju tovrstnih jadralskih aktivnosti na severnem Jadranu.

 

V letu 2020 smo vse svoje jadralske izkušnje, znanje in poznanstva iz jadralskega sveta združili in ustanovili lasten servis plovil. Izvajamo vse tiste storitve navtičnega servisa, za katere smo prepričani, da jih obvladamo in s pomočjo katerih poskrbimo za vašo udobno in varno plovbo.

 

Skupaj z našimi sponzorji (Luka Koper, Nomago, Marchiol, Step Impianti...) in partnerji (One Sails, JZS…) smo prepričani, da bomo sodelujoči v projektu še naprej z veseljem spremljali skupno zgodbo o uspehu.


Zajadrajte z nami in se prepričajte...

Izberite vaše jadralno doživetjeIzberite vaše jadralno doživetje


Dolgo ime: CleanSport, agencija za športni marketing, d.o.o.

Kratko ime: CleanSport d.o.o.

Naslov: Tomažičeva ulica 4A

Pošta: 6310 Izola - Isola

Matična številka: 8162239000

Davčna številka: SI66289483

Davčni zavezanec: DA

Transakcijski računi: IBAN SI56 0228 7026 2656 864 (NLB d.d.)