Pridružite se posadki CleanSport na Maxi regati!Oglejte si koledar Maxi regat 2021 in rezervirajte jadrnico s posadko za vašo izbrano družbo! Primerno za manjše skupine - kolektive ali zasebne družbe. Število razpoložljivih mest na posamezni regat je navedeno v tabeli.


DATUMNAZIV REGATERANGŠT. MEST
pro/guest
KRAJ / TRASAORGANIZATORCENA NA OSEBO
JUNIJ
5.6.2021IDRIJA CUPPS9 / 10IzolaNK Merkur200€
JULIJ
14.7. - 16.7.2021MAXI ON
najbolj prestižna regata na Jadranu,
dnevne regate s spanjem in večernim gala dogodkom na kopnem
OFFSHORE6 / 8Trieste - Pula - VeneziaClaudio Demartis org1150€
AVGUST
28.8. - 29.8.2021POKAL VAL NAVTIKEINSHORE9 / 10IzolaŠD Go Sailing200€
SEPTEMBER
4.9.2021ŠAVRINSKA REGATAINSHORE9 / 10Piran - Izola -  KoperJK Ljubljana200€
OKTOBER (v pripravi)
       


Za več informacij smo dosegljivi na External link opens in new tab or window030 486 800  ali na External link opens in new tab or windowinfo@cleansport.si.

Kaj je dobro vedeti:

1. Regate imajo različno stopnjo jadralske in kondicijske zahtevnosti. Večdnevne offshore regate so višji rang glede na zahtevnost. Gre za pravo mešanico adrenalina in avanture z minimalno dozo spanja na ležiščih, ki so primerna konstrukciji športne jadrnice. Konstantna akcija in zbranost terjajo več kondicijske pripravljenosti. Po drugi strani pa so enodnevne inshore regate v vseh teh spektrih manj zahtevne.


2. Regatne izkušnje udeležencev so zaželene, niso pa obvezne. Pred vsako regato se izvede trening z inštrukcijami, da se oblikuje ekipa in postane čim bolje uigrana, homogena.


3. Pred vsako regato vam posredujemo vse potrebne informacije glede priporočljive osebne opreme, vam posredujemo jedilni program (v kolikor je regata večdnevna) in ostale napotke glede koordinacije in ukrepov povezanih s Covid-19.


 

Mnenja zadovoljnih udeležencev Maxi regate:


"Z udeležbo na regati La Duecento 2021 v organizaciji Cleansporta sem bil izredno zadovoljen. Predvsem sem izredno vessel, da sem spoznal sem kako izgleda jadranje na pravem maxiju, kako delujejo različni sistemi kot so: top square jadro, pataraci, tuff luff, balastni vodni tanki, kljuke (hooki) na jamboru ipd., ki jih na klasičnih potovalnih jadrnicah ne srečaš. Nekaj posebnega je seveda tudi večdnevno non stop jadranje, kuhanje med jadranjem itd. V veliko zadovoljstvo mi je bilo tudi jadranje z izredno izkušeno regatno jadralsko posadko. Mirno lahko povem, da sem že večkrat jadral z raznimi regatnimi posadkami vendar sem bil pogosto kar malo razočaran ker sem ugotovil, da ne poznajo niti osnov trimanja profilov jader ipd. Ta posadka pa vse kar je potrebno za regatno jadranje resnično zelo dobro obvlada!"

gospod Boris iz Ljubljane, udeleženec regate La Duecento.21, april 2021