Redne cene za J24 in Fareast 28R


J24               

130,00 Eur delovni dnevi / 150,00 Eur vikend in prazniki

Fareast 28 R

200,00 Eur delovni dnevi / 250,00 Eur vikend in prazniki     


Tudi v 2022 bomo jadrali. O tem ni dvoma. Tisti bolj hitri po še posebej ugodni ceni.

 
Akcija traja do 31.08.2022!
Vzemite si nekaj sekund in vtipkajte podatke:Ime in Priimek *

Vrsta BONA (Fareast 28R ali J24)*

Naslov s hištno št., kraj, poštna št *

E-pošta *

Telefon *

Naziv podjetja in davčna številkaOb naročilu soglašate s splošnimi pogoji opisanimi na dnu te strani.

Na kratko o bonu

V našem podjetju smo se za to poletje odločili tudi sami pripomoči k oživitvi slovenskega turizma po epidemiji. Vsakemu registriranemu gostu bomo ob dnevnem najemu jadrnice podarili 60 oziroma 40 evrov v želji omogočiti doživetje čarov in opojnosti jadranja čim širšem krogu obiskovalcev slovenske obale. Pridružite se tudi vi!

 

Kako do bona

Povsem preprosto, na External link opens in new tab or windowinfo@cleansport.si, pošljete sporočilo za unovčitev bona : » BON J24« ali BON FE28R ter vaše osnovne podatke, prejmete potrditveno sporočilo in že ste pri nas registrirani kot upravičenec do unovčitve 'CleanSport' turističnega bona ob dnevnih najemih jadrnic Fareast 28R ali J/24 iz naše flote. Vsekakor pa lahko uporabite "online" obrazec, ki ga najdete malo višje :)

 

Veljavnost bona

Boni so veljavni od 1.6.2022 do 31.8.2022.

Vsak registrirani uporabnik lahko bon v omenjenem obdobju koristi večkrat, za katerega koli od obeh navedenih tipov jadrnic.

Ob posameznem dnevnem najemu jadrnice Fareast 28R se redna cena najema ob uporabi bona zniža za 60€, ob posameznem dnevnem najemu jadrnice J/24 pa za 40€.

Bon je veljaven ob vsakem individualnem dnevnem najemu jadrnice Fareast 28R ali J/24. Bon ni mogoče unovčiti ob dnevnih najemih za organizirane dogodke, regate in team-buildinge. Klubski in ostali v naprej dogovorjeni popusti v primeru koriščenju bona ne veljajo.

 

Kako zajadram z bonom?

Kadarkoli po prejemu potrditvenega sporočila nam po e-pošti sporočite želeni termin najema, za morebitna vprašanja pa smo na voljo tudi na 040 24 24 24. V kolikor je jadrnica izbranega tipa na voljo, jo rezerviramo za vas. S podatki, ki ste nam jih zaupali, v naprej pripravimo pogodbo o dnevnem najemu, vi pa ceno najema, zmanjšano za višino pripadajočega turističnega bona, poravnate po predračunu. Na dan najema vas ob prihodu v Marino Izola sprejme član naše ekipe, vam razkaže in preda jadrnico, ter nudi morebitno pomoč. Postopek je kar se da preprost in časovno nezahteven. Enako velja ob vrnitvi jadrnice v marino.  

 

Kaj pa če ne znamo sami jadrati?

Od nekdaj je naše poslanstvo omogočiti jadranje najširšem krogu ljubiteljev morja. V kolikor niste izkušen jadralec ali morda še ne zaupate povsem svojim sposobnostim, vam ob najemu jadrnice lahko ponudimo tudi najem skipperja. V njegovi družbi  boste preživeli nepozaben dan, pridobili nove jadralske izkušnje in se zasluženo sprostili v objemu sončnih žarkov, obdani s svežim morskim zrakom.

REGISTRIRAJTE SE IN PRIDOBITE PRAVICO KORIŠČENJA BONA!