Nov
18

Napovedi so se uresničile, tako glede vremena, kot glede posadk. Navkljub soncu je zmerna do močna burja kar visoko postavila letvico jadralcem na kratkem regatnem polju, če upoštevamo da jadrnic Fareast 28R še niso najbolj navajeni. Pa tudi v rezultatski uspešnosti so se med posadkami kart malce pomešale.
More...

Oct
28

Že nekaj časa napovedovana Slovenska Jadralna Liga je sedaj zaživela in včeraj so posadke številnih slovenskih jadralnih klubov in društev prvič 'prekrižale meče' na prvem od šestih jadralnih dni tekoče sezone.
More...

Oct
9

Odlično 12. mesto na včerajšnji Barcolani je zasedla devetnajstmetrska jadrnica razreda VOR 60 pod novim imenom Cleansport One. Z le skeletom prave posadke in mnogo številčnejšimi gosti na krovu, je to zagotovo rezultat, ki je ob nudenju izjemnega pogleda na največjo regato gostom , narisal nasmehe tudi našim jadralcem.
More...

Oct
2

Eden izmed tradicionalnih dogodkov med številnimi v sklopu Barcolane je tudi regata Barcolana Chef, kjer kuharski mojstri z Michelinovimi zvezdicami med seboj tekmujejo v zanimivi kombinacija kuharskih in jadralnih spretnosti.
More...