Sanjate o tem, da bi skočili na krov, zajahali valove, napolnili jadra in izkusili vse čare športnega jadranja? Ko ga boste enkrat doživeli, bi ga želeli ponoviti znova in znova!


Naši čolni Fareast 28R (optimalno za 4 do 5 oseb) so odlična in prostorna platforma za dnevno jadranje. S svojimi lastnostmi je jadrnica povsem obvladljiva jadralcem brez tekmovalnih ambicij ali skromnih jadralskih izkušenj. Hkrati pa se z dobro izurjeno posadko spremeni v pravi dirkalni stroj, ki navdušuje z vodljivostjo, odzivnostjo in zmogljivostjo. Naše jadrnice oddajamo tudi za regate.

Zaradi športne zasnove plovila se lahko takoj posvetite jadranju, saj je čas, porabljen za preverjanje in spoznavanje neskončne količine opreme in opreme, nepotrebne za vsakodnevno jadranje, zmanjšan na minimum.

Več o jadrnici : External link opens in new tab or windowFE28R


Enako velja za J/24 (optimalno za 2 do 5 oseb)

Več o jadrnici : External link opens in new tab or windowJ24

 

Nimate jadralskih izkušenj ali nimate dovoljenja za voditelja čolna?

Pri CleanSport-u imamo izkušeno skipersko posadko, ki bo z vami z veseljem iskala najboljšo smer jadranja ob slovenski obali!


Ob rezervaciji nam sporočite podatke najemnika (ime, priimek, domači naslov, mobilno številko in številko izpita za VČ).

 

Parkiranje je seveda možno za zapornico v Marini Izola (15€ na dan oz. 15min brezplačno), na bližjem peščenem parkirišču ARGO, kjer se nahaja visok dimnik nekdanjega Delamarisa (4€ na dan) ali na Tomažičevi ulici (nad hotelom Delfin) kjer je brezplačno parkiranje do 12 ur med 6 uro in 21 uro (obvezna je označitev ure prihoda).

External link opens in new tab or windowParkirišča Izola


Plovilo vam bo v novembru predano med 9:00 in 10:00 uro, vračilo plovila je med 15:00 in 16:00 uro.

 

Pišite nam na info@cleansport.si.

 Fareast 28R       

220,00 Eur : delovni dnevi

280,00 Eur : vikendi in prazniki

J24                     

 140,00 Eur : delovni dnevi

 170,00 Eur : vikendi in prazniki